Rola błonnika w diecie diabetyka: Jak włączyć go do codziennych posiłków?
Błonnik pokarmowy to składnik, o którym często słyszymy w kontekście zdrowej diety, ale jego znaczenie dla diabetyków jest wręcz nieocenione….
Wszelkie pytania lub wiadomości do Redakcji portalu cukrzyca.pl: redakcja@cukrzyca.pl
Jesteś zainteresowany współpracą z nami?
Chcesz, aby treści przygotowane przez Ciebie pojawiły się na naszym serwisie?
Czy może masz ciekawy pomysł na artykuł i chcesz go z nami współtworzyć? Nasz portal tworzy zespół ekspertów – dietetyków i diabetologów, którzy są gotowi na Twoje pomysły.
Zobacz, jakie masz możliwości:
Format: | link | publikacja na Facebooku | pomoc przy tworzeniu treści | reklama w Facebook Ads ustawienie reklam, optymalizacja, kierowanie, raportowanie |
Publikacja informacji prasowej artykuł opublikowany na zawsze | nie | nie | nie | nie |
Artykuł sponsorowany artykuł opublikowany na zawsze + 14 dni na stronie głównej | tak | tak | nie | tak |
Współtworzenie artykułu sponsorowanego artykuł opublikowany na zawsze + 14 dni na stronie głównej | tak | tak | tak | tak |
Skontaktuj się z nami: reklama@cukrzyca.pl
W wiadomości napisz, jaka tematyka Cię interesuje, czy potrzebujesz pomocy z naszej strony i czy chcesz dodatkowej promocji w mediach społecznościowych lub domenach partnerskich.
Jesteśmy właścicielem następujących domen: glukometr.pl, glukometr.com, cukrzyca.tv, insuliny.pl. Istnieje możliwość wynajęcia lub sprzedaży wymienionych domen w celu wzmocnienia akcji promocyjnej.
Jesteśmy również otwarci na inne propozycje współpracy lub reklamy 🙂
Osoby lub firmy zainteresowane reklamą w serwisie zapraszamy do kontaktu: reklama@cukrzyca.pl
Błonnik pokarmowy to składnik, o którym często słyszymy w kontekście zdrowej diety, ale jego znaczenie dla diabetyków jest wręcz nieocenione….
Dieta DASH dla osób z cukrzycą: Korzyści i Zalety Dieta DASH, czyli Dietary Approaches to Stop Hypertension, cieszy się dużym…
Jesień to idealny czas na nowe inspiracje kulinarne, również dla osób z cukrzycą. Sezonowe warzywa oraz owoce o niskim indeksie…
Nowe wkładki do butów z nadrukiem 3D mogą poprawić zdrowie stóp osób z cukrzycą. Naukowcy ze Staffordshire University tłumaczą dlaczego….
Czy w przyszłości komórki diabetyków będą „samodzielnie” wytwarzać insulinę, zamiast polegać na zastrzykach? Omawiamy wyniki najnowszych badań. Komórki macierzyste kluczem…
Osoby, które przechorowały COVID-19, są bardziej narażone na rozwój cukrzycy – wynika z badań, przeprowadzonych w USA i Niemczech na grupie ponad 180 tys. pacjentów. Ryzyko…